Els alumnes de L’Escoleta aconsegueixen un desenvolupament integral.

La infància és una etapa de vital importància per al futur desenvolupament intel·lectual i físic del teu fill/a. En L’Escoleta treballem amb un projecte educatiu 360º que ens permet ensenyar i estimular els petits en totes les àrees.

educación infantil campanar

Ens centrem en l’important

la escoleta campanar

PSICOMOTOR

Promovem el desenvolupament neuromotor mitjançant tècniques i exercicis de psicomotricitat, ajudant al sistema nerviós a madurar alhora correcte i facilitant un desenvolupament motor, cognitiu i socioafectiu harmònic.

EMOCIONAL

Afavorim el desenvolupament de la intel·ligència emocional, motivant-los per explorar i afrontar desafiaments. Els ajudem a expressar les seves pròpies emocions i també a entendre les dels altres mitjançant l’activació de neurones mirall.

SOCIAL

Propiciem un ambient d’ajuda i col·laboració amb els altres, on es construeix el sentiment de pertinença al grup i es creen relacions interpersonals positives, sanes, lliures i de respecte.

INTEL·LECTUAL

Desenvolupem el seu raonament, la percepció i la seva capacitat lògica mitjançant jocs i experimentació. L’ajudem a dominar el llenguatge amb un ensenyament plurilingüe i també a augmentar les seves habilitats artístiques.

La nostra experiència com a docents ens ha ensenyat que la base de tota educació és l’afecte, la confiança i la felicitat.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del usuario y analizar sus hábitos de navegación. Si continuas navegando entendemos que estás aceptando su uso. Puedes obtener más información sobre las cookies aquí

Acepto