Comida Casera, Talleres creativos, Fiestas y Excursiones

Menjar de casa, Tallers Creatius, Festes i Excursions perquè els xiquets i xiquetes adquireixin hàbits saludables.

A més d’una bona educació, és important que els xicotets aconsegueixin hàbits saludables, conductes positives que donen les bases del seu futur desenvolupament. El menjar de casa i nutritiu és una de les claus per al creixement físic i intel·lectual dels xiquets.

comida casera - cei campanar

Servei menjador

  • Menjar de casa elaborada al centre diàriament.
  • Gran varietat amb 40 menús diferents.
  • Aliments de primera qualitat i frescos.
  • Menjar adaptat a qualsevol tipus d’intolerància.
  • Plats atractius que estimulen la gana.
  • Creem un ambient relaxat i agradable.
  • Ensenyem bones maneres a taula.

Amb els nostres tallers de cuina, els xiquets i xiquetes de l’Escoleta aprenen a realitzar curioses receptes i es diverteixen amb els seus companys d’escola.

visitas culturales en valencia para niños y niñas

Excursions

Tots els mesos fem visites culturals i visitem llocs d’interès on els xiquets i xiquetes es converteixen en petits exploradors. Fem servir aquestes sortides en totes les classes com a part d’una unitat didàctica que els aporta nombrosos beneficis.

També fem sortides al barri, per sort és de vianants i per tant, molt segur. D’aquesta manera el teu fill / a pot visitar les botigues tranquil·lament, investigar i conèixer l’entorn que l’envolta d’una manera didàctica.

Vull veure les activitats planejades per a aquest curs
talleres-creativos-cei-campanar

Tallers i festes

Realitzem tallers variats perquè el teu fill / a es diverteixi i de curs a la seva imaginació. Alguns tallers i activitats estan pensats perquè els pares donen suport com a part del procés educatiu i que a més milloren els llaços de confiança.

Vull veure les activitats que han fet

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del usuario y analizar sus hábitos de navegación. Si continuas navegando entendemos que estás aceptando su uso. Puedes obtener más información sobre las cookies aquí

Acepto