Benvinguts
a el nou curs 21-22

guarderia campanar
escoleta campanar

Centre d’Educació Infantil Campanar

En un espai privilegiat, amb carrers de vianants i aire net ,allunyat de la contaminació, vam aconseguir que el teu fill / a desenvolupi el seu màxim potencial intel·lectual més d’incentivar l’ajuda i col·laboració amb els altres en un entorn acollidor i familiar.

Primer Cicle

(1 a 3 anys)

Subvencionat amb el Bo Infantil per la Consellería.

Segon Cicle

(3 a 6 anys)

Centre Concertat i adscrit a les Escoles de Sant Josep.

escoleta valencia

Estem compromesos amb la qualitat educativa i un programa de millora contínua.

escuela infantil valencia
escuela infantil valencia campanar

El nostre innovador projecte educatiu es caracteritza per:

  • Una bona educació en valors, perquè el teu fill/a desenvolupi la seva capacitat lògica i de raonament al mateix temps que incentivem l’ajuda, col·laboració i obertura a l’entorn social.
  • Despertar en els nostres alumnes un interès genuí per aprendre en totes les àrees mitjançant les nostres tècniques d’aprenentatge musical, sensorial i artístic.
  • Utilització de noves tecnologies afavorint l’atenció i l’aprenentatge individual adaptat al ritme evolutiu de cada alumne
  • Ensenyament plurilingüe amb el qual els nostres alumnes entren en contacte amb altres realitats, despertant el seu interès per altres cultures i afavorint l’ anàlisi i observació.

El que ens fa especials

la escoleta campanar

Educació 360º

Som més de 15 professionals que apostem pel desenvolupament integral cos-ment i de l’àrea emocional dels nostres alumnes, perquè siguin més autònoms i tinguin bona autoestima.

Vull saber més

TIC a l’Aula

Despertem la curiositat del teu fill/a mitjançant un bon ús de la tecnologia, realitzant activitats individuals i en grup través d’iPads i la pissarra digital interactiva.

Vull saber més

Flexibilitat

Volem assistir i facilitar la conciliació de la vostra vida familiar i laboral, pel que som una escola oberta i oferim uns horaris flexibles i compatibles amb el calendari laboral.

Vull saber més

Bons Hàbits

Creem hàbits de vida saludables, com ara el menjar casolà i variat que proporcionem al teu fill/a, o la sociabilitat i obertura a l’entorn natural i cultural entre d’altres.

Vull saber més

El llibre dels records de l’escoleta

escoleta
escoleta valencia

Raquel Medina Martín

Antiga Alumna del Centre d’Educació Campanar

“Gràcies per ensenyar-me a créixer i per ajudar-me en el creixement dels meus fills.”

La meva experiència va ser tan especial que he triat aquesta escola per als meus fills, l’escola de “els meus somnis”, la qual vaig gaudir i la qual encara em fa somiar amb tan bons records. Aquesta menjar casolà tan rica, aquests festivals compartits amb els pares, els meus racons preferits al pati, les vivències en les excursions … els meus mestres, veritables mestres.”

guarderia campanar
escuela infantil concertada valencia

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del usuario y analizar sus hábitos de navegación. Si continuas navegando entendemos que estás aceptando su uso. Puedes obtener más información sobre las cookies aquí

Acepto