L’entrada del xiquet/a  en un Centre d’Educació Infantil, és un fet d’excepcional importància en el camí de la socialització. És el moment en què el xiquet/a  mamprén els seus primers contactes amb la societat fora de la família.

Embed from Getty Images

En el Centre d’Educació Infantil Campanar, tindrem com a objectius fonamentals els d’aconseguir que el xiquet/a aconseguisca un desenvolupament físic i psicològic en harmonia amb el seu propi ser, en el si d’un ambient de llibertat i autonomia i el mode per a aconseguir-ho serà crear  un estil de vida en què el xiquet/a  es desembolique equilibradament.

Embed from Getty Images

Pel que treballarem la seua AUTONOMIA PERSONAL, la SOCIABILITAT, la COEDUCACIÓ, la SOLIDARITAT, el seu DESENVOLUPAMENT PSICOMOTRIU, la COMUNICACIÓ, l’OBSERVACIÓ, l’AFECTIVITAT, l’AUTOESTIMA, la CREATIVITAT, l’EDUCACIÓ EN VALORS…

Embed from Getty Images

Fomentant a través de les experiències i el joc  la motivació necessària perquè els xiquets i xiquetes desitgen aprendre i en un futur pròxim siguen tolerants  i solidaris.

Embed from Getty Images

Dins de la nostra línea educativa ,treballem amb els xiquets i xiquetes no sols dins de l’aula, sinó també fora d’ella , realitzant eixides a l’exterior, visites, excursions dins i fora de la ciutat,…….; amb tot això intentem que el xiquet/a vivencie altres experiències que considerem molt importants per al seu desenvolupament integral.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia del usuario y analizar sus hábitos de navegación. Si continuas navegando entendemos que estás aceptando su uso. Puedes obtener más información sobre las cookies aquí

Acepto